torsdag 29 juli 2010

Sommarens utmaning!

Sommaren har En stor utmaning.
Det är den "underbara" semestern då man ska vara nära, umgås och ha så trevligt. Detta umgänge sker i någon fantastisk sommarort i en pitoresk och LITEN stuga.
Från hemmets 250 kvadrat ska vi nu njuta av 50 kvadrat med en toa, ingen diskmaskin och en bonus dotter. Vi är alltså sex personer!
Jag tycker att det gått jättebra hittills. Det har gått fem dagar och jag har bara haft ett sammanbrott. Nu har ju solen skinit och vi har kunnat vara ute på badet hela dagarna.
I dag kom regnet och med det den stora utmaningen. Alla ska vara inne, ha det bra, umgås och vara sams. Mannen behöver därutöver lugn och ro för att jobba.
Jag har inte fått utbrott än men det har varit rysligt nära. Tror att morgonens promenad bidragit till att jag kunnat balansera humöret riktigt bra.
Mannen och jag var ute på ett äventyr i "morse" (ca. 10.00). Ja, inte ett sådant äventyr. Det blåste det alldeles för mycket för.
Nej, vi började med den vanliga promenaden som tog oss vidare upp på klipporna och en hel del spännande klättrning utmed bergsväggarna. Kände mig som tio år igen.
Som sagt tioåringar klarar allt gnabb bättre en fyrtiplussare. Jag ska nog överleva även denna dag!

Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar